Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Goldair SA: Συμφωνία συνεργασίας Goldair Handling – New Alitalia

undefined

 

H Goldair Handling ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Νέα Alitalia από τις 16 Φεβρουαρίου 2010 σε όλα τα ήδη απελευθερωμένα αεροδρόμια, αλλά και σε αυτά, στα οποία θα λάβει την άδεια για το handling, σύμφωνα με τους νέους διαγωνισμούς.

Η νέα Alitalia ήδη πραγματοποιεί στην Αθήνα (3) ημερήσιες πτήσεις προς Ρώμη, ενώ από τη θερινή σαιζόν οι πτήσεις αυτές θα διπλασιαστούν και θα προστεθούν και άλλες πτήσεις charter σε διάφορα σημεία της νησιωτικής επικράτειας.

Η συνεργασία αυτή επεκτείνεται και σε όλες τις θυγατρικές αεροπορικές εταιρείες της νέας Alitalia (Air One, Volare κ.α.).

Ο κ. Ανδρέας Φωτάκης, εμπορικός διευθυντής της Goldair Handling τόνισε ότι η συνεργασία με μια εταιρεία του μεγέθους και κύρους της νέας  Alitalia, επιβεβαιώνει την σταθερή και ανοδική πορεία της Goldair Handling.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο πελατολόγιο της Goldair Handling περιλαμβάνονται ήδη, οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες που ανήκουν στις παγκόσμιες συμμαχίες Star Alliance και Sky Team.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο