Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Goldair S.A.: Συμφωνία συνεργασίας Goldair Handling – Cyprus Airways

Μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες της Ν.Ανατολικής Ευρώπης, η Κυπριακή Cyprus Airways, υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Goldair Handling, που ξεκινά την 1η Νοεμβρίου του 2010.

Η συμφωνία αυτή περιλαμβάνει την επίγεια εξυπηρέτηση όλων των πτήσεων της Cyprus Airways σε όλα Ελληνικά αεροδρόμια.

Η Cyprus Airways πραγματοποιεί πολλές καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα και Θεσσαλονίκη για Λάρνακα και Πάφο καθώς και πτήσεις Charter σε διάφορα Ελληνικά νησιά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περίοδου. 

Ο κύριος Ανδρέας Φωτάκης, Εμπορικός Διευθυντής της Goldair Handling, τόνισε ότι η εταιρεία, συνεχίζει την επιτυχημένη εμπορική της πορεία προσθέτοντας νέους μεγάλους πελάτες, εξασφαλίζοντας ανάπτυξη, αναγνώριση των ποιοτικών υπηρεσιών που προσφέρει και προτίμηση έναντι των ανταγωνιστικών εταιρειών.

Τέλος ο κύριος Φωτάκης, υπενθύμισε την δραστηριοποίηση της Goldair Handling μέσω της εταιρίας LGS στα αεροδρόμια της Λάρνακας και Πάφου από τα μέσα του 2008, την έναρξη της νέας εταιρείας Goldair Handling Bulgaria στο αεροδρόμιο της Σόφιας την 1η Νοεμβρίου 2010, ενώ για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας, αναφέρθηκε στην πρόθεση της εταιρίας για επέκτασή της και σε αγορές της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου, των Βαλκανίων και ορισμένων πρώην Γιουγκοσλαβικών Δημοκρατιών.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο