Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Goldair S.A: Νέοι τερματικοί σταθμοί

Η Goldair Cargo ιδρύθηκε το 1987 και είναι σήμερα μια από τις δέκα μεγαλύτερες εταιρίες διεθνών μεταφορών και υπηρεσιών Logistics που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Σήμερα ο όμιλος εταιρειών Goldair Cargo με τζίρο που ξεπερνά τα 43Ε εκατομμύρια, κατέχει ηγετική θέση στις οδικές μεταφορές εμπορευμάτων από και προς τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές χώρες που αποτελούν τους κυριότερους εμπορικούς εταίρους της χώρας μας, ενώ δεσπόζουσα είναι  η θέση που κατέχει στις οδικές μεταφορές προς τις πρώην Ανατολικές χώρες τόσο των Βαλκανίων, όσο και της Ανατολικής Ευρώπης και πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Στον χώρο της αεροπορικής μεταφοράς, σύμφωνα με λίστα αξιολόγησης της ΙΑΤA κατέχει από τα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς στην μεταφορά εμπορευμάτων από και προς όλες τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης.

Η δραστηριότητα της Goldair Cargo στην Β. Ελλάδα και ειδικά στην Θεσσαλονίκη, αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην ανάπτυξη της εταιρείας. Η αρτιότητα της κατάρτισης του 20μελούς προσωπικού και των αποκλειστικών συνεργατών (μεταφορέων), ο επαγγελματισμός τους, οι εξαιρετικές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις Logistics στην Βι.Πε. της Σίνδου και η δυναμική επιχειρησιακή και εμπορική πορεία του, επιβεβαιώνουν την ηγετική θέση της εταιρείας στην Β. Ελλάδα, προσφέροντας εξαιρετικές και ανταγωνιστικές υπηρεσίες σε τουλάχιστον 500 επιχειρήσεις, ναυλώνοντας περισσότερα από 80 αυτοκίνητα την εβδομάδα για τις ανάγκες εισαγωγών και εξαγωγών τους, ενώ αναπτύσσει έντονα τις αεροπορικές και θαλάσσιες μεταφορές.

Σκοπός της εταιρίας είναι η συνεχής ανάπτυξη της μέσω επενδυτικών προγραμμάτων δίνοντάς της έτσι την δυνατότητα αύξησης του κύκλου εργασιών και βελτίωσης των υπηρεσιών προς τους πελάτες.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο