Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Goldair SA: Νέα συνεργασία EMIRATES – GOLDAIR HANDLING

Μια από τις πιο δυναμικές εταιρίες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο, η Emirates, υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Goldair Handling.

Η συμφωνία αυτή περιλαμβάνει την επίγεια εξυπηρέτηση όλων των πτήσεων της Emirates στα 5 μεγαλύτερα Ελληνικά αεροδρόμια. Η συμφωνία ξεκίνησε από 1 Απριλίου 2010.  H Emirates πραγματοποιεί 11 πτήσεις την εβδομάδα, συνδέοντας την Αθήνα με το Ντουμπάι, με αεροσκάφη τύπου Β777 και Α330, 364 και 243 θέσεων αντίστοιχα.

Ο κ. Ανδρέας Φωτάκης, εμπορικός διευθυντής της Goldair Handling, τόνισε ότι η εταιρία συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία, εξασφαλίζοντας ανάπτυξη και αναγνώριση των ποιοτικών υπηρεσιών που προσφέρει, προσθέτοντας νέους μεγάλους πελάτες.

Η Goldair Handling, απασχολεί περισσότερους από 1000 υπαλλήλους και οι μέχρι σήμερα συνολικές επενδύσεις της ξεπερνούν τα 50 εκ. Ευρώ, ενώ η θυγατρική της LGS Handling, έχει αναλάβει από τον Ιούνιο του 2008 την επίγεια εξυπηρέτηση των  αεροδρομίων της Λάρνακας και της Πάφου.

Το 2009 κατέγραψε αύξηση στις πτήσεις και στους επιβάτες που εξυπηρετεί σε όλους τους σταθμούς, καθώς και αύξηση του εμπορευματικού φορτίου που διαχειρίστηκε. Πιο συγκεκριμένα το 2009 εξυπηρέτησε 33.000 κινήσεις αεροσκαφών, 5% περισσότερες από το 2008, 3 εκατομμύρια επιβάτες, 14% περισσότερους από το 2008 και τέλος διαχειρίστηκε 49.000 τόνους εμπορευμάτων, 6% περισσότερο από το 2008. Το πρώτο τρίμηνο του 2010 σημείωσε αύξηση της τάξης του 26% σε σύγκριση με το ίδιο του 2009.

Η Goldair Handling εξυπηρετεί πάνω από 100 αεροπορικές εταιρίες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται εταιρίες όπως:

Aegean, Aeroflot, Air France, Alitalia, Etihad, Gulf Air, KLM, LOT, Lufthansa, Malev, Netjets, Saudi Arabian, SAS, TNT, Turkish, UPS, US Airways, Vueling, κ.α.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο