Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Goldair S.A: H GOLDAIR HANDLING ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Ένα σημαντικό  βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της  Goldair Handling ολοκληρώθηκε  πριν από λίγες ημέρες.

Το Υπουργείο  Μεταφορών της Βουλγαρίας, χορήγησε στην Goldair Handling Bulgaria άδεια παροχής υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης στο διεθνές αεροδρόμιο της Σόφιας, στο οποίο πραγματοποιούνται περίπου 25.000 αναχωρήσεις ετησίως.

Έτσι η Goldair Handling είναι η μόνη αμιγώς ελληνικής ιδιοκτησίας εταιρεία handling που δραστηριοποιείται σε δυο χώρες του εξωτερικού Κύπρο και Βουλγαρία.

Ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Goldair Handling κ. Καλλίνικος δήλωσε ότι «η νέα αυτή επένδυση που το αρχικό της ύψος ανέρχεται σε 12 εκ. Ευρώ, εντάσσεται στη στρατηγική περιφερειακής ανάπτυξης σε χώρες που έχουν την ίδια δομή αεροπορικής κίνησης με την Ελλάδα ( δηλ. charters και τακτικές πτήσεις )».

Η επέκταση στη  Σόφια σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη δραστηριοποίηση της Goldair Handling σε έξι νέους σταθμούς στην Ελλάδα ( Χανιά – Κω – Ζάκυνθο – Μύκονο – Σαντορίνη – Κεφαλονιά ) αποτέλεσμα της πρόσφατης κατάργησης του μονοπωλίου, θέτει μια σειρά οργανωτικών αλλά και χρηματοδοτικών θεμάτων, τα οποία ο λεπτομερής σχεδιασμός τους, δημιουργεί την βεβαιότητα της επιτυχούς ολοκλήρωσης τους, παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που ζούμε.

Η Goldair Handling απασχολεί περισσότερους από 1000 υπαλλήλους στην Ελλάδα και 400 στο εξωτερικό και οι μέχρι σήμερα επενδύσεις της ξεπερνούν τα 50 εκ. Ευρώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο