Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Εταιριών Π. Σαπουνάκης ΑΕ: Το Ikaros Beach Resort & Spa πήρε το βραβείο Award 2013

Το ξενοδοχείο Ikaros Beach Resort & Spa στα Μάλια Ηρακλείου Κρήτης, μέλος του ομίλου εταιρειών Παντελής Σαπουνάκης Α.Ε., βραβεύτηκε από τον οργανισμό αξιολόγησης Holidaycheck.com,  με το βραβείο Award 2013, ως ένα από τα 99 κορυφαία ξενοδοχεία παγκοσμίως και το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα στην κατηγορία “family“.

Το συγκεκριμένο βραβείο δίνεται σε ξενοδοχεία που λαμβάνουν συνεχώς εξαιρετικά υψηλές βαθμολογίες από τους πελάτες τους. Η απονομή θα γίνει στις 5 Μαρτίου σε ειδική εκδήλωση στα πλαίσια της τουριστικής έκθεσης ΙΤΒ  στο Βερολίνο.

Το πετρόκτιστο και πρόσφατα ανακαινισμένο  Ikaros Beach Resort & Spa,  είναι ένας μοναδικός συνδυασμός αρχιτεκτονικής με έντονα τα στοιχεία παραδοσιακού Κρητικού χωριού και αξεπέραστης  κομψότητας.
Διαθέτει 248 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, καταπληκτική αμμώδη παραλία, αίθουσες συνεδριάσεων, 4 θεματικά  εστιατόρια, 3 pool Bars,  θαυμάσιο Spa, εξωτερικές πισίνες, αμφιθέατρο, εκκλησία, παιδικό club και άλλες εγκαταστάσεις, παρέχοντας παράλληλα υπηρεσίες που κάνουν τη διαμονή των επισκεπτών  αξέχαστη.
Μοντέρνα διακόσμηση, άψογη εξυπηρέτηση και προσωπική φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια εγγυώνται την άνετη παραμονή σε ένα κομψό και παραδοσιακό περιβάλλον.

Το ξενοδοχείο Ιkaros Beach Resort & Spa έχει αποσπάσει, επί σειρά ετών, αρκετά βραβεία υψηλού κύρους από κορυφαίους τουριστικούς οργανισμούς, σαν αποτέλεσμα της αναγνώρισης των πελατών του για τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες του.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο