Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Druckfarben: Δυναμική παρουσία στην παραγωγική διαδικασία, μέσα από τις σύγχρονες και υψηλού τεχνολογικού εξοπλισμού εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο

undefined

 

Ο Όμιλος Druckfarben, ολοκληρώνοντας την επένδυση 2,75 εκ.ευρώ εντός του 2021, δημιούργησε νέες, υψηλού τεχνολογικού εξοπλισμού εγκαταστάσεις, με στόχο την αύξηση της παραγωγής και την ανάπτυξη νέας κατηγορίας προϊόντων, πάντοτε με γνώμονα την καινοτομία και την πράσινη ανάπτυξη.

Οι νέες παραγωγικές μονάδες της εταιρίας, συμπεριλαμβάνουν τη νέα σύγχρονη γραμμή παραγωγής έτοιμων σοβάδων εξωτερικής θερμοπρόσοψης, καθώς και τη νέα αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής & συσκευασίας κονιαμάτων, η οποία θα εξυπηρετήσει την υφιστάμενη προϊοντική γκάμα (κόλλες θερμοπρόσοψης, στόκους σπατουλαρίσματος, επισκευαστικά κ.α.), αλλά και θα διευρύνει τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης του Ομίλου.

undefined

Με βλέμμα προς το μέλλον και στόχο την αειφόρο ανάπτυξη, οι καλεσμένοι και των δύο εκδηλώσεων ενημερώθηκαν για την εξέλιξη της BIOCLIMA®, την καινοτομία που την χαρακτηρίζει, καθώς και του γεγονότος ότι είναι το πρώτο πιστοποιημένο ελληνικό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης με «Πράσινη» Πιστοποίηση EPD (Environmental Product Declaration). Αυτή η πιστοποίηση εξασφαλίζει την ανώτερη οικολογική ταξινόμηση των κτηριακών κατασκευών σύμφωνα με τα συστήματα βαθμονόμησης διεθνούς κύρους, όπως LEAD, BREEM, WELL, κ.α.

Δείτε το βίντεο των εγκαταστάσεων εδώ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο