Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Airotel: Υπεγράφη απο τον Όμιλο Ξενοδοχείων Airotel η μακροχρόνια μίσθωση του ξενοδοχείου Galaxy στην Καβάλα

Μια σημαντική αναπτυξιακή κίνηση σημειώθηκε από πλευράς του ξενοδοχειακού ομίλου AIROTEL ο οποίος ανήκει στον Λημνιό επιχειρηματία Αλέξανδρο Βασιλικό, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής και Αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αχαΐας. Η μίσθωση πραγματοποιήθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην τόνωση του τουρισμού της πόλης της Καβάλας, καθώς και στην αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό των ξενοδοχειακών κλινών της περιοχής. 

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Αλέξανδρος Βασιλικός, η Καβάλα αποτελεί έναν πολλά υποσχόμενο προορισμό  και η παρουσία  του Ομίλου AIROTEL εκεί, αποδεικνύει την πεποίθηση ότι μπορεί να υποστηρίξει την σύγχρονη τουριστική υποδομή και να αναδειχθεί ως ένας ιδιαίτερα ελκυστικός τουριστικός προορισμός.  

Στα άμεσα σχέδια της νέας Διοίκησης είναι η πλήρης ανακαίνιση του ξενοδοχείου GALAXY, το οποίο βρίσκεται σε καθαρά πλεονεκτική θέση, ώστε να αποκτήσει, αφενός ξανά την αίγλη που αποπνέει το όνομά του αλλά και να ανταποκριθεί στις ποιοτικές προδιαγραφές και απαιτήσεις τόσο του  Ομίλου όσο και της αγοράς.

Η συγκεκριμένη επεκτατική κίνηση αυξάνει τον αριθμό των ξενοδοχείων που λειτουργούν κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου AIROTEL στα επτά, αφού προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες τρεις ξενοδοχειακές μονάδες στην Αθήνα, δύο στην Πάτρα και μία στην Εύβοια. Η δε μακροχρόνια μίσθωση του ξενοδοχείου GALAXY στην Καβάλα πρόσθεσε ένα ακόμη  ιδιαίτερο και αξιόλογο ξενοδοχείο στην αλυσίδα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο