Τα νέα των μελών μας

Όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel: Κορυφαία βραβεία TUI για τον Όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel

undefined

Τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία Amirandes και Caramel στην Ανατολική Κρήτη και Ρέθυμνο αντίστοιχα απέσπασαν τα κορυφαία βραβεία TUI HOLLY 2017 και συγκαταλέγονται στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία διακοπών παγκοσμίως! 

Η ανώτατη αυτή διάκριση απονέμεται μετά από έρευνα μεταξύ πελατών του TUI GROUP, του μεγαλύτερου Tουριστικού Oργανισμού στον κόσμο και αποτυπώνει την άριστη διοίκηση, την επιχειρηματική δημιουργικότητα, την καλή ηγεσία και τα υψηλά πρότυπα ασφαλείας. Το αποτέλεσμα προέρχεται από αδιάβλητη διαδικασία έρευνας που βασίζεται στην σημασία στη λεπτομέρεια, την αξεπέραστη εξυπηρέτηση και το εξαιρετικό φαγητό, ενώ συμβολίζει το τέλειο concept διακοπών. 

undefined

Επίσης, πέντε ξενοδοχεία του Ομίλου σε Κρήτη, Κέρκυρα και Κω βραβεύτηκαν για τη κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν στους πελάτες τους. Τα ξενοδοχεία που απέσπασαν τα βραβεία TUI TOP QUALITY 2017 είναι: 

Υπενθυμίζεται ότι από το 1975, έτος ίδρυσης του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη, πάνω από 2.000 βραβεία και διακρίσεις έχουν δοθεί στην Grecotel, τα ξενοδοχεία, τον ιδρυτή και τη διοίκηση του Ομίλου για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, την ικανοποίηση των επισκεπτών, τη συνεισφορά στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, το κοινωνικό έργο και τις πρωτοβουλίες για τη διατήρηση της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας.

 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο