Τα νέα των μελών μας

Olympic Air: Βράβευση Olympic Handling

Η Olympic Handling, η εταιρία επίγειας εξυπηρέτησης του Ομίλου OLYMPIC, βραβεύτηκε ως ο πρώτος φορέας παροχής υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης  μεταξύ 17 αντιστοίχων παγκοσμίως για το 1ο τρίμηνο του 2010. Το βραβείο δόθηκε από την Singapore Airlines, έναν από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς του κόσμου και μέλος του Star Alliance στην αίθουσα «Αριστοτέλης Ωνάσης» του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Η συνολική βαθμολογία που συγκεντρώθηκε και έφερε την Olympic Handling στην 1η θέση, αφορά τις υπηρεσίες: «συνέπεια και ακρίβεια αναχωρήσεων-αφίξεων,  εξυπηρέτηση κατά το Check-in και κατά την επιβίβαση/φόρτωση, θέματα χειρισμού αποσκευών, καθυστερήσεων και αναφορών παραπόνων».

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι η βράβευση αυτή προέρχεται  από την Singapore Airlines, μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο, με εκτενέστατο διεθνές δίκτυο προγραμματισμένων τακτικών επιβατικών πτήσεων. Αποτελεί επιστέγασμα των συνεχών προσπαθειών βελτίωσης, εκπαίδευσης αλλά και προσήλωσης της OLYMPIC στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις που χρήζει η αεροπορική κοινότητα.

H Olympic Handling αποτελεί την ηγέτιδα εταιρία παροχής αεροπορικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, σε ότι αφορά την ποιότητα, αξιοπιστία, καινοτομία και κάλυψη δικτύου. Συνεργάζεται στενά με τις αεροπορικές εταιρείες, προκειμένου να τους παρέχει υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες τους με υψηλή σχέση ποιότητας-τιμής.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο