Τα νέα των μελών μας

Olympic Air: Πρώτη θέση για το call center της Olympic Air

Το Call Center της Olympic Air απέσπασε την πρώτη θέση μεταξύ 4 αεροπορικών εταιριών στον ετήσιο διαγωνισμό  CRM Grand Prix 2010 , και την πέμπτη θέση στη γενική κατάταξη μεγάλων Call Centers (>50 Agents) σε σύνολο 45 call centers διαφορετικών δραστηριοτήτων, που διαγωνίστηκαν στην Ελλάδα.

Ο ετήσιος θεσμός CRM Grand Prix έχει καθιερωθεί από την Teleperformance, τον μεγαλύτερο όμιλο παροχής υπηρεσιών CRM, Telemarketing και Teleservices στον κόσμο. Διεξάγεται ταυτόχρονα σε 40 χώρες, με σκοπό την αξιολόγηση του επιπέδου εξυπηρέτησης  που προσφέρουν οι επιχειρήσεις στους πελάτες τους. Ταυτόχρονα, δημιουργεί τα ποιοτικά σημεία αναφοράς τόσο της αγοράς συνολικά όσο και ανά κλάδο δραστηριότητας.

Βάσει της διαδικασίας, κάθε διαγωνιζόμενο Call Center δέχεται ένα συγκεκριμένο αριθμό μυστικών κλήσεων & e-mails από το κατά τόπους γραφείο της Teleperformance. Στα πραγματοποιούμενα “Mystery Calls” και “Mystery e-mails” ακολουθούνται προκαθορισμένα σενάρια, όμοια για όλα τα διαγωνιζόμενα τηλεφωνικά κέντρα του κλάδου, την ίδια χρονική στιγμή. Η Teleperformance καταγράφει το αποτέλεσμα κάθε κλήσης και βαθμολογεί.

Το Call Center της Olympic Air, που ως νεοσύστατη εταιρία για πρώτη φορά συμμετείχε στον διαγωνισμό, συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολόγια βάσει προαποφασισμένων, συγκεκριμένων και αντικειμενικών κριτηρίων.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο