Τα νέα των μελών μας

Olympic Air: Προσφορές στις τιμές εισιτηρίων

Η Olympic Air ανακοινώνει μια μοναδική προσφορά με ειδικές, χαμηλές τιμές για 45.000 θέσεις (35.000 και 10.000 θέσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού αντίστοιχα) σε όλους τους προορισμούς της. Στο πλαίσιο της προσφοράς αυτής όλα τα εισιτήρια αλλάζουν.

Ειδικότερα, για όλα τα δρομολόγια του εσωτερικού με αναχώρηση από την Αθήνα ο ναύλος ξεκινά από τα 48 ευρώ. Από τη Θεσσαλονίκη προς όλους τους προορισμούς του εσωτερικού, καθώς και από οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας προς την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη ο ναύλος ξεκινά από τα 38 ευρώ.

Για κάθε προορισμό του εξωτερικού από ή προς την Αθήνα ο ναύλος ξεκινά από τα 58 ευρώ.

Η προσφορά ξεκινά από τις 10 Μαρτίου 2011 και ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως τις 20 Μαρτίου και αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από την 1 Απριλίου έως τις 30 Ιουνίου, εξαιρουμένων των περιόδων 15/4-1/5 και 10-13/6.

Οι ναύλοι περιλαμβάνουν τους φόρους αεροδρομίων. Η μειωμένη τιμή των εισιτηρίων ισχύει για απλή μετάβαση σε όλες τις απευθείας πτήσεις του δικτύου της Olympic Air.

Η προσφορά αφορά και τα νέα δρομολόγια της Olympic Air, Αθήνα-Βελιγράδι, Αθήνα-Κέρκυρα, Αθήνα-Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη-Χανιά, Θεσσαλονίκη-Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη-Ρόδος, που ισχύουν από τις 27 Μαρτίου 2011.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο