Τα νέα των μελών μας

Olympic Air: Νέο δρομολόγιο Olympic Air Θεσσαλονίκη – Λονδίνο

Εγκαινιάσθηκε στις 31 Οκτωβρίου η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Λονδίνο (Gatwick), μέσω του νέου δρομολογίου της Olympic Air το οποίο είναι εναρμονισμένο με τις ανάγκες των κατοίκων της συμπρωτεύουσας και της Βορείου Ελλάδας.

Η πτήση ΟΑ283, ενταγμένη στο νέο χειμερινό πρόγραμμα της Olympic Air, αναχωρεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 07:55 από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, με άφιξη στο Gatwick (South Terminal) στις 09:25, ενώ η πτήση ΟΑ284 αναχωρεί από το Gatwick στις 10:25 με άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 15:40 (όλες οι ώρες είναι τοπικές).

Οι πτήσεις γίνονται με αεροσκάφη Airbus A319, προσφέροντας 120 θέσεις οικονομικών ναύλων και 12 θέσεις διακεκριμένου ναύλου.

Η αγορά της Βορείου Ελλάδας είναι στρατηγικής σημασίας για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας αλλά και του τουρισμού και για το λόγο αυτό, έχει αποσπάσει την ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό των δρομολογίων της Olympic Air.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο