Τα νέα των μελών μας

Olympic Air: Νέα προγράμματα της Olympic Air

Η Οlympic Air προσφέρει στο επιβατικό κοινό δύο νέα πρωτοποριακά προγράμματα: To Τravelair Club Family και το Business On Board.

Το πρόγραμμα Τravelair Club Family σας δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώνετε το 100% των μιλίων επιβράβευσης των μελών της οικογένειάς σας σε ένα κοινό λογαριασμό. Από τη στιγμή της δημιουργίας του λογαριασμού Family τα μίλια επιβράβευσης που κερδίζει κάθε μέλος από τα ταξίδια του με την Olympic Air αλλά και από υπηρεσίες και προϊόντα των συνεργατών του Travelair Club, μεταφέρονται στον λογαριασμό. Παράλληλα τα μίλια αναβάθμισης που συγκεντρώνει κάθε μέλος του Family από πτήσεις της Olympic Air παραμένουν στον προσωπικό του λογαριασμό προκειμένου να καταμετρώνται για την αναβάθμιση της κάρτας του σε επίπεδο Silver ή Gold. 

Το Business on Board είναι το νέο εταιρικό πρόγραμμα της Olympic Air που ανταμείβει όλες τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εταιρεία που εγγράφεται στο πρόγραμμα επιβράβευσης Business on Board, κερδίζει εύκολα και απλά μίλια, τα οποία μπορεί να εξαργυρώσει σε δωρεάν εισιτήρια για οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου της Olympic Air. Παράλληλα με την εταιρεία, οι εργαζόμενοι και τα στελέχη της, χρησιμοποιώντας την προσωπική τους κάρτα στο Travelair Club απολαμβάνουν και αυτοί μοναδικά προνόμια στον αέρα και το έδαφος, κερδίζοντας μίλια, τα οποία εξαργυρώνουν εύκολα, επιλέγοντας ανάμεσα σε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Στο πλαίσιο του Business on Board οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα κερδίζουν από την πρώτη ημέρα ένα μίλι για κάθε ευρώ των εισιτηρίων τους. Η αντιστοιχία μιλίου/ευρώ αυξάνεται όσο οι επιχειρήσεις αυξάνουν τα ταξίδια των εργαζομένων και συνεργατών τους. Η συμμετοχή κάθε επιχείρησης καταγράφεται μέσω της χρήσης ενός μοναδικού κωδικού στις κρατήσεις και εκδόσεις εισιτηρίων της Olympic Air. Η εξαργύρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο έτος χωρίς να επηρεάζεται η συνολική καταγραφή μιλίων. Σημειώνεται ότι κάθε επιχείρηση που συμμετέχει έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί μέσω του site  www.olympicair.com τις κινήσεις και το υπόλοιπο του λογαριασμού της.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο