Τα νέα των μελών μας

Olympic Air: Με επιτυχία τα δρομολόγια σωτηρίας αλλοδαπών από την Λιβύη στην Κρήτη

Η Olympic Handling S.A ένας από τους κορυφαίους φορείς επίγειας εξυπηρέτησης στην Ελλάδα, εξυπηρέτησε με επιτυχία μια σειρά πτήσεων απομάκρυνσης και επαναπατρισμού πολιτών από την Λιβύη, για τις αεροπορικές εταιρίες Air China, Hainan Airlines και Korean Air στο αεροδρόμιο των Χανίων, βοηθώντας έτσι την αποβίβαση παραπάνω από δέκα χιλιάδων ατόμων (10.000) διαφορετικών εθνικοτήτων.

Οι πτήσεις αυτές ήταν μέρος μιας ευρύτερης επιχείρησης για την απομάκρυνση αλλοδαπών από την Λιβύη λόγω της συνεχιζόμενης ανθρωπιστικής κρίσης.

Οι παραπάνω αερομεταφορείς έδωσαν συγχαρητήρια στην Olympic Handling S.A  για την άμεση ανταπόκρισή της, τον συντονισμό και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρείχαν κατά την διάρκεια αυτών των δρομολογίων.

Η Olympic Handling S.A  θα ήθελε να ευχαριστήσει τις τοπικές αρχές για την άμεση ανταπόκριση και στήριξή τους κατά τη διάρκεια αυτής της σημαντικής επιχείρησης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο