Τα νέα των μελών μας

Olympic Air: H Olympic Air συμμετέχει στην “Ώρα της Γης 2011”

Η  Olympic Air συμμετέχει στην κοινή παγκόσμια εκστρατεία της WWF  “Η Ώρα της Γης”  ενάντια στην κλιματική αλλαγή, που θα πραγματοποιηθεί σε όλο τον κόσμο, το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011. Στα πλαίσια αυτής της ενέργειας, η Olympic Air δεσμεύεται να σβήσει τα εξωτερικά φώτα και τις φωτεινές επιγραφές για μία ώρα (20.30 – 21.30) σε όλα της τα κτίρια καθώς και στα δυο υπόστεγα της Τεχνικής Βάσης στο Αεροδρόμιο.

Με αυτή τη συμμετοχή η εταιρία στέλνει το δικό της μήνυμα ενάντια στην υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος του πλανήτη και για την οικοδόμηση ενός μέλλοντος στο οποίο οι άνθρωποι θα ζουν σε αρμονία με την φύση, προτρέποντας το ευρύ κοινό στην ενεργή προστασία της βιοποικιλότητας και τη προώθηση της βιώσιμης διαχείρισης των ανανεώσιμων φυσικών πόρων.

 Η Olympic Air ενθαρρύνει τους υπαλλήλους της, συνεργάτες και επιβάτες να ακολουθήσουν το ίδιο παράδειγμα. Είναι μια συμβολική κίνηση για να εντείνει τον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή, καθώς η συμμετοχή και η υποστήριξη όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών είναι σημαντική.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο