Τα νέα των μελών μας

Olympic Air: Famous Brands – στην πρώτη θέση η Olympic Air

H Olympic Air, κατέκτησε την 1η θέση και το πρώτο βραβείο «Famous Brands – Οι μάρκες με τη Χρυσή Φήμη», στην κατηγορία της έρευνας (Αεροπορικές εταιρίες Ελλάδος), που διεξάγει το Reputation Management Institute – RMI Athens, για 5η συνεχή χρονιά.

Πρόκειται για ένα μοναδικό θεσμό όπου οι ίδιοι οι καταναλωτές επιλέγουν αυθόρμητα τις μάρκες με την καλύτερη φήμη σε κάθε μια από τις 43 προϊοντικές κατηγορίες που εξετάζονται. Η ερώτηση που τίθεται είναι απλή: “ από όλες τις μάρκες στην κατηγορία…, ποιές θεωρείτε ότι έχουν την καλύτερη φήμη στην Ελλάδα;”. Οι ερωτώμενοι μπορούσαν να αναφέρουν μέχρι 3 μάρκες – χωρίς τη βοήθεια λίστας, δηλ. αυθόρμητα. Στη κατηγορία «Αεροπορικές Εταιρίες» τη πρώτη θέση καταλαμβάνει η OLYMPIC AIR. Η έρευνα διεξήχθη τηλεφωνικά την περίοδο 2 έως 20 Νοεμβρίου 2009, σε δείγμα 600 ερωτώμενων, αντιπροσωπευτικό του πληθυσμού (άνδρες – γυναίκες, ηλικίας 18-64, σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη).

To RMI Athens συνεργάζεται με τον Διεθνή Οργανισμό Reputation Institute. 

Η τελετή της βράβευσης έγινε στα κεντρικά γραφεία της Olympic Air, όπου και παραδόθηκαν αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, που αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ανώτερη ποιότητα υπηρεσιών της εταιρίας προς τον επιβάτη, την σταθερά υψηλή φήμη της, αλλά και την προσήλωσή της στις αξίες της διαρκούς βελτίωσης και της καινοτομίας.   

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο