Τα νέα των μελών μας

Olympic Air: Ελληνικό Ελαιόλαδο στις πτήσεις της Olympic Air

H OLYMPIC AIR, ανακοινώνει ότι από την 15η Σεπτεμβρίου 2010  το λάδι και το ξύδι που συνοδεύουν τα προσφερόμενα στις πτήσεις της γεύματα θα είναι ελληνικής προέλευσης σε αντικατάσταση εισαγόμενων προϊόντων. Τα γεύματα θα συνοδεύονται από ατομική μερίδα η οποία θα αποτελείται από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Μεσσηνίας και βαλσάμικο ξύδι της εταιρείας Παπαδημητρίου ΑΕ.

Παρά τις προσπάθειες που είχαν καταβληθεί με την έναρξη λειτουργίας της Olympic Air, οι ελληνικές εταιρείες δεν είχαν την δυνατότητα να προσφέρουν το προϊόν σε συσκευασία κατάλληλη για την εξυπηρέτηση των επιβατών κατά τη διάρκεια των πτήσεων. Μετά από διαβουλεύσεις με εταιρείες του κλάδου δημιουργήθηκε η κατάλληλη συσκευασία και οι επιβάτες της Olympic Air  θα απολαμβάνουν στο γεύμα ή το δείπνο τους ελληνικό ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας.

Η εταιρεία Παπαδημητρίου ΑΕ είναι από τις σημαντικές εταιρείες τροφίμων στη Νότιο Ελλάδα με εμπορική διαδρομή εβδομήντα ετών και οικογενειακή παράδοση τριών γενεών. Ιδρύθηκε το 1938 στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Τα προϊόντα της εξάγονται σε 15 χώρες του κόσμου τυγχάνοντας διεθνούς αναγνώρισης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο