Τα νέα των μελών μας

Olympic Air: Ελαιόλαδο στις πτήσεις της ΟΑ

H OLYMPIC AIR, στις 15 Σεπτεμβρίου 2010 εγκαινιάζει στα γεύματα των πτήσεών της την χρήση ελαιόλαδου και ξυδιού ελληνικής προέλευσης προς αντικατάσταση των εισαγόμενων προϊόντων. Τα γεύματα θα συνοδεύονται από ατομική μερίδα η οποία θα αποτελείται από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Μεσσηνίας και βαλσάμικο ξύδι της εταιρείας Παπαδημητρίου ΑΕ, μιας από τις σημαντικότερες της Νοτίου Ελλάδας της οποίας τα προιόντα εξάγονται σε 15 χώρες του κόσμου τυγχάνοντας διεθνούς αναγνώρισης.

Παρά τις προσπάθειες που είχαν καταβληθεί με την έναρξη λειτουργίας της Olympic Air, οι ελληνικές εταιρείες δεν είχαν την δυνατότητα να προσφέρουν το προϊόν σε συσκευασία κατάλληλη για την εξυπηρέτηση των επιβατών κατά τη διάρκεια των πτήσεων. Μετά από διαβουλεύσεις με εταιρείες του κλάδου δημιουργήθηκε η κατάλληλη συσκευασία και οι επιβάτες της Olympic Air  θα απολαμβάνουν στο γεύμα ή το δείπνο τους ελληνικό ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας.

Η OLYMPIC AIR ενισχύει την ελληνική παραγωγή ελαιόλαδου καθώς και την  ανάδειξη της πολιτιστικής, περιβαλλοντικής σημασίας του ως τρόφιμο υψηλής διατροφικής  ποιότητας. Το ελαιόλαδο από αρχαιοτάτων χρόνων είναι βασικό συστατικό της μεσογειακής διατροφής και θεωρείται ως το κατεξοχήν παραδοσιακό προϊόν της Ελλάδας, η οποία στην παραγωγή ελαιόλαδου κατέχει σήμερα την 3η θέση  σε παγκόσμιο επίπεδο και την 2η θέση στην Ευρωπαϊκή ένωση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο