Τα νέα των μελών μας

Olympic Air: Δενδροφύτευση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου το πρόγραμμα φύτευσης 1814 δέντρων που διοργάνωσε η Olympic Air στην περιοχή των Καλυβίων σε συνεργασία με την plant-a-tree.gr.

Τον Δεκέμβριο του 2010, στο πλαίσιο του προγράμματος Travelair Club της Olympic Air, «έτρεξε» στο Διαδίκτυο ο διαγωνισμός Light Up Your Tree. Η Olympic Air είχε δεσμευτεί τότε, ότι για κάθε Χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα φωτιζόταν πλήρως στα πλαίσια του διαγωνισμού, θα φύτευε ένα πραγματικό!

Το Light up your tree έληξε, και 1814 Χριστουγεννιάτικα δέντρα «φωτίστηκαν». Έτσι, την Κυριακή στελέχη και εργαζόμενοι του ομίλου OLYMPIC παρέα με τις οικογένειες και τους φίλους τους ανέλαβαν δράση για το περιβάλλον σε μια προσπάθεια αναδάσωσης της καμένης περιοχής του Πάνειου όρους, στα Καλύβια Αττικής.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Olympic Air και Γενικός Διευθυντής του Ομίλου MIG κ. Γεώργιος Ευστρατιάδης δήλωσε τα εξής: «Τηρώντας την δέσμευση που είχαμε δώσει, είμαστε στην ευχάριστη θέση να υλοποιήσουμε την δενδροφύτευση ενόψει της δραστηριότητας που έχουμε αναλάβει για την βελτίωση των οικοσυστημάτων της περιοχής και την προστασία του περιβάλλοντος. Ως Olympic Air θα αναλάβουμε και άλλες δράσεις στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.»

 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο