Τα νέα των μελών μας

Οινότρια Γη: Θυρανοιξία Ιερού Ναού Κωνσταντίνου & Ελένης στο Κτήμα Κ. Λαζαρίδη

Με ιδιαίτερη απλότητα και σεβασμό τελέστηκαν τα εγκαίνια του νεόδμητου παρεκκλησίου των ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ, που ανήκει στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής στο Καπανδρίτι Αττικής την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009.

Ο ιερός λιθόκτιστος ναός μπορεί πλέον να τελεί μυστήρια γάμων και βαπτίσεων, γεγονός που ολοκληρώνει τις παροχές του Πολυχώρου της ΟΙΝΟΤΡΙΑΣ ΓΗΣ, Κώστα Λαζαρίδη.

Όλες οι κοινωνικές αλλά και οι επαγγελματικές εκδηλώσεις μπορούν πλέον να πραγματοποιηθούν στην Οινότρια Γη ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς.

Στο κάλεσμα του ζεύγους Κώστα και Τζούλιας Λαζαρίδη για τα θυρανοίξια, παρευρέθησαν πολλοί και εκλεκτοί καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο, καθώς και φίλοι της οικογένειας.

Μετά την ακολουθία των θηρανοιξίων, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα Μουσεία Οίνων και Αποσταγμάτων, να θαυμάσουν τα αρχαιοελληνικά και νεότερα εκθέματα, να επισκεφτούν τις επιβλητικές κάβες παλαίωσης των κρασιών και να μυηθούν στον μαγευτικό κόσμο του κρασιού.

Η ξεχωριστή αυτή εμπειρία ολοκληρώθηκε με ένα πλούσιο γεύμα που συνοδεύτηκε από τα κρασιά της εταιρίας, υπό τους ήχους live κουβανέζικης μπάντας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο