Τα νέα των μελών μας

Οινότρια Γη – Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη: Μέγιστη διεθνής διάκριση το Chateau Julia Merlot 2008/ Worldwide distinction for Chateau Julia Merlot 2008

Έχοντας κερδίσει στο παρελθόν πολλά ακόμη χρυσά και αργυρά μετάλλια αλλά και πολλούς τιμητικούς επαίνους, το Chateau Julia Merlot 2008 απέσπασε στον διεθνούς φήμης διαγωνισμό Vinalies Internationales 2011, Paris και μέσα σε περισσότερες από 3.000 συμμετοχές από 43 χώρες παγκοσμίως,  ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ και ξεχώρισε με τη μέγιστη διεθνή διάκριση ως ο  ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΟΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.

Με την υπογραφή του διάσημου Γάλλου «ιπτάμενου» οινολόγου Michel Roland, παράγεται από την διαρκώς εξελισσόμενη περιοχή της Δράμας, ένα από τα κορυφαία Ελληνικά Ερυθρά κρασιά. Από τη φημισμένη ποικιλία Merlot και με εκχύλιση 25 ημερών, εμφανίζεται το μαυροκόκκινο και πληθωρικό αυτό κρασί με μια ήπια φυτικότητα και νότες μπαχαρικών και καραμέλας. Η σύνθετη γεύση βανίλιας και μικρών φρούτων του δάσους στο στόμα, ενισχύεται από πολλές αλλά μαλακές τανίνες  και μεγάλης διάρκειας επίγευση, δίνοντας ένα κομψό και αρμονικό σύνολο.

Πίνεται στους 18°C και ταιριάζει με γεμάτα κόκκινα κρέατα, κυνήγι και πλούσια τυριά. Συνοδεύει κάθε ιδιαίτερη στιγμή και το υψηλό αλκοόλ, βοηθάει στην καλύτερη και μακρύτερη παλαίωση στην κάβα…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο