Τα νέα των μελών μας

Ο.Κ.Ε.: Πρωτοβουλία «Μία Ζώνη, Ένας Δρόμος» – Διαγωνισμός

 

 

Η πρεσβεία της Κίνας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Ο.Κ.Ε., διοργανώνει διαγωνισμό με θέμα “Η Πρωτοβουλία μια Ζώνη, ένας Δρόμος και εγώ” από την 1η έως την 20η Σεπτεμβρίου 2023, στο πλαίσιο της επετείου των 10 χρόνων της Πρωτοβουλίας “Μία Ζώνη, Ένας Δρόμος” (Bealt and Road Initiative) που γιορτάζει φέτος η Κίνα.

Στο πλαίσιο του εν λόγω διαγωνισμού, η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Κίνας, καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους να μοιραστούν μέχρι τις 20/9 τις ιστορίες τους για το πώς η Πρωτοβουλία άλλαξε τη ζωή τους και ποιες είναι οι προσδοκίες τους για το μέλλον της, για να κερδίσουν μοναδικά δώρα.

Κανόνες συμμετοχής:

  • Κοινοποιήστε το έργο σας (βίντεο, φωτογραφίες, ζωγραφιά, άλλο) στο Instagram (tag #BRI10GR and @chinaembchinaemb_hellashellas), το X (tag #BRI10GR and ChinaembChinaemb_HellasHellas) ή στο Facebook (tag #BRI10GR and @CRI Ελληνική Υπηρεσία). Διαφορετικά στείλτε τη δημιουργία σας μέσω email στις διευθύνσεις chinaemb_gr@mfa.gov.cn και greek@cri.cn
  • Στον τίτλο του email συμπληρώστε το όνομα του διαγωνισμού «Η Πρωτοβουλία Μία Ζώνη, Ένας Δρόμος και εγώ»
  • Στο κυρίως email γράψτε τον τίτλο του έργου σας, τα προσωπικά στοιχεία σας ή τα ονόματα των δημιουργών για ομαδικό έργο, και τα στοιχεία επικοινωνίας σας
  • Θα επιλεχθούν 20 έργα που θα κερδίσουν υπέροχα δώρα
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο διαδίκτυο τέλη Σεπτεμβρίου
Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο