Τα νέα των μελών μας

Novotel: Διάκριση του Novotel Athenes στα Hospitality Awards 2019

undefined

 

 

Το Novotel Αθηνών βραβεύτηκε με το Silver βραβείο ως Best Greek Hotel Loyalty Programmeστα Greek Hospitality Awards 2019,   www.hospitality.ethosawards.eu – #gha19, που διοργανώνει για 5η χρονιά η Ethos Awards.

Η τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards 2019, πραγματοποιήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2019 και έλαβαν μέρος σημαντικές παρουσίες από τον τουριστικό κλάδο. Tα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

undefined

Στόχος των βραβείων ήταν η ανάδειξη και η αναγνώριση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που πρωτοπόρησαν και καινοτόμησαν, κάθε μία στο είδος της στο ξενοδοχειακό κλάδο,  ενώ σε αυτά υπέβαλαν υποψηφιότητα ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα.  

undefined

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής του Ξενοδοχείου, Κος Τζήκα Ευριπίδης και το  βραβείο παρέδωσε ο κος Ιατρού

Το Novotel Αθηνών ως μέλος του Ομίλου Accor,  καλωσορίζει καθημερινά τα μέλη της κάρτας Le Club AccorHotels και το  βραβείο αυτό αποτελεί  την επιβράβευση της συνεχιζόμενης προσπάθειας του ξενοδοχείου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την επιβεβαίωση της πάγιας δέσμευσης του Novotel Αθηνών για την ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντος του Διεθνή Ομίλου Accor. 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Novotel Αθηνών ενώ για όλα τα νέα να ακολουθήσουν τη σελίδα του ξενοδοχείου στο Facebook.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο