Τα νέα των μελών μας

Novotel Αθηνών: «Novotel Athenes new experience»

undefined

 

Άνεμος αλλαγής πνέει στα Novotel, φέρνοντας και στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας την υπόσχεση για μία νέα, μοναδική εμπειρία φιλοξενίας. Οι επισκέπτες που επιλέγουν το Novotel Αθηνών, μεμονωμένα ή με τις οικογένειές τους, βιώνουν ήδη από τις αρχές του χρόνου τη νέα αυτή εμπειρία φιλοξενίας, η οποία συνδυάζει αρμονικά την κομψότητα με την απλότητα.

Βασικός πρεσβευτής της αλλαγής, η νέα εταιρική ταυτότητα του ξενοδοχείου, η οποία μέσα από τις νέες λιτές γραμμές γεμάτες ενέργεια, εκφράζει μια πιο σύγχρονη και αισιόδοξή προοπτική. Προς την ίδια κατεύθυνση, η εμφάνιση των εργαζομένων του Novotel Αθηνών έχει ανανεωθεί, με πλήρως επανασχεδιασμένη συλλογή στολών η οποία αντανακλά το ύφος Chic & Zen και επιτρέπει την καλύτερη και πιο φιλική επικοινωνία με τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.  

undefined

Σημαντικές επενδύσεις έχουν γίνει επίσης και στον τομέα της αναβάθμισης της διαμονής, στο πλαίσιο δημιουργίας μιας ατμόσφαιρας που θα αποπνέει στον επισκέπτη του NovotelΑθηνών, την προοπτική μίας πιο σύγχρονης και αισιόδοξης καθημερινότητας. Αρχικά, έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στην αναβάθμιση της ποιότητας του ύπνου, με πλήρως επανασχεδιασμένα κρεβάτια, Live Dream, που προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε φιλοξενούμενου, ανατομικά στρώματα και «έξυπνα» μαξιλάρια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα υφάσματα και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί πληρούν φιλικές προς το περιβάλλον προδιαγραφές. Τη βιώσιμη ανάπτυξη υποστηρίζει και η νέα σειρά παροχών και αξεσουάρ που κοσμούν τα μπάνια του ξενοδοχείου, με προϊόντα που έχουν επιλεχθεί με βασικό κριτήριο το σεβασμό στο περιβάλλον και την υπεράσπιση των αξιών του fairtrade: φυσικά συστατικά, απόλυτα ανακυκλώσιμες συσκευασίες, και ύπαρξη σχετικής πιστοποίησης που αποδεικνύει την υπεύθυνη παραγωγή τους.

Ο κος Ευριπίδης Τζήκας, Διευθυντής του Novotel Αθηνών, δήλωσε σχετικά: «Η μοντέρνα αισθητική, η ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών και οι αξιόπιστες υπηρεσίες φιλοξενίας, αποτελούν το όχημά μας για την επίτευξη κορυφαίων επιδόσεων σε επίπεδο λειτουργίας μέσα από τη δημιουργία ενός κλίματος φιλοξενίας ισοδύναμο με έναν απλό σύγχρονο τρόπο ζωής.» 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Novotel Αθηνών ενώ για όλα τα νέα να ακολουθήσουν τη σελίδα του ξενοδοχείου στο Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο