Τα νέα των μελών μας

Novotel Αθηνών: Επαγγελματικές Συναντήσεις γεμάτες Δημιουργικότητα

 undefined

 

Εμπνευσμένες εκδηλώσεις και δημιουργικές συναντήσεις στην καρδιά της Αθήνας υπόσχεται να φιλοξενήσει στους πρόσφατα ανανεωμένους χώρους του το Novotel Αθηνών. Αντικατοπτρίζοντας τη φιλοσοφία «It’s a lot better at Novotel», το ελληνικό μέλος του Διεθνούς Ομίλου Ξενοδοχείων Accor προχώρησε στην ανακαίνιση των χώρων φιλοξενίας εκδηλώσεων και συνεδρίων, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά μοντέρνο περιβάλλον με διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας. 

undefined undefined

Με εμπειρία πολλών ετών στις διοργανώσεις επιτυχημένων εκδηλώσεων, το Novotel Αθηνών εντόπισε την ανάγκη να συνδυάσει την καινοτομία, την τεχνολογία και την avant-garde αισθητική. Σε αυτό το πλαίσιο, ο στόχος της ανανέωσης των 10 μοναδικών αιθουσών που διαθέτει το ξενοδοχείο για συναντήσεις, ήταν να αποτελέσουν χώρους που θα προάγουν τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα. Ως αποτέλεσμα, με δυνατότητα να φιλοξενήσουν από μικρές συναντήσεις εργασίας έως μεγάλης κλίμακας εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, οι χώροι του ξενοδοχείου διακρίνονται πλέον για το λειτουργικό και μοντέρνο σχεδιασμό τους, τα εργονομικά έπιπλα και τον πιο πρόσφατο τεχνολογικό εξοπλισμό, διατηρώντας παράλληλα την κομψότητα, την απλότητα και τις επαγγελματικές υπηρεσίες φιλοξενίας. 

undefined 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Novotel Αθηνών ενώ για όλα τα νέα να ακολουθήσουν τη σελίδα του ξενοδοχείου στο Facebook.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο