Τα νέα των μελών μας

Novotel Athens: Συνεχίζονται οι διακρίσεις του Novotel Athens για το 2018

undefined

 

Οι σημαντικές διακρίσεις του  Novotel Athens για το 2018 συνεχίζονται, καθώς ένα ακόμα βραβείο το Silver Guest ExperienceFacilities Innovation, στα Tourism Awards 2018, ήρθε να επιβραβεύσει το εξαιρετικό προϊόν και  τις προσφερόμενες υπηρεσίες του.  

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.Τα βραβεία διοργανώνει το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

undefined

Στόχος των βραβείων ήταν να αναδείξουν τις εταιρίες αυτές οι οποίες λειτουργούν ως  πολύτιμα παραδείγματα καινοτόμων υπηρεσιών, εμπλουτισμού του τουριστικού προϊόντος και επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής του Novotel Athens, Κος Τζήκας Ευριπίδης,  ο οποίος δήλωσε ότι « τα φετινά βραβεία έρχονται σε μια χρονιά σταθμό για το ξενοδοχείο το οποίο γιορτάζει τα 30 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του καθώς και της παρουσίας του Brand Novotel του Διεθνή Ομίλου Accor Hotels στην Ελλάδα. Η δέσμευση του Novotel Athens για την ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντος της AccorHotelsκαθώς και το εξαιρετικό προσωπικό του, έχουν ως αποτέλεσμα αυτές τις λαμπρές διακρίσεις».

undefined

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Novotel Αθηνών ενώ για όλα τα νέα να ακολουθήσουν τη σελίδα του ξενοδοχείου στο Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.