Τα νέα των μελών μας

Novotel Athens: Ο Γενικός Διευθυντής του Novotel Athens, μέλους των AccorHotels και AccorInvest, στο Energy Observer

undefined

 

Το Energy Observer, το πρωτοποριακό ερευνητικό σκάφος για τη μελέτη των εφαρμογών της καθαρής ενέργειας που υλοποιείται με την υποστήριξη των AccorInvest και AccorHotels, επισκέφθηκε στις 20 Ιουνίου ο Γενικός Διευθυντής του Novotel Athens και μέλους του Ομίλου Accor κ. Ευριπίδης Τζήκας σε ειδική ξενάγηση που πραγματοποιήθηκε από τα μέλη της ερευνητικής ομάδας του πρώτου σκάφους υδρογόνου. Στην ξενάγηση συμμετείχαν στελέχη και συνεργάτες της εταιρίας.

undefined

Ο Γενικός Διευθυντής του Novotel Athens ξεναγήθηκε στους χώρους του ερευνητικού σκάφους και συζήτησε με τα μέλη της αποστολής για τη μέχρι στιγμής πορεία και τις εντυπώσεις τους από το ταξίδι τους στα ελληνικά ύδατα. «Ο Όμιλός μας είναι κάτι περισσότερο από υποστηρικτής του αυτού του ερευνητικού προγράμματος. Είναι εξερευνητής σε αυτήν την Οδύσσεια στο μέλλον» ανέφερε ο κ. Τζήκας. «Χάρη στην προνομιακή πρόσβαση σε νέες μορφές τεχνολογίας, ο Όμιλος Accor μπορεί να τις μελετήσει, να τις δοκιμάσει και να τις εφαρμόσει στις ξενοδοχειακές μονάδες του, μειώνοντας το οικολογικό αποτύπωμα σε όλα τα στάδια της λειτουργίας τους, ακόμα και στο στάδιο σχεδιασμού και κατασκευής τους. Είμαστε περήφανοι γιατί η συμμετοχή στο Energy Observer, φέρνει τον Όμιλό μας πιο κοντά στο στόχο τού να καθιερωθεί ως πρωτοπόρος και στην ενεργειακή μετάβαση».

undefined

Ο Όμιλος Accor αποδεικνύει τη δέσμευσή του στην αειφόρο ανάπτυξη για πολλά χρόνια με πρωτοβουλίες όπως το Planet 21, ένα πρόγραμμα αειφορίας που καταδεικνύει τους φιλόδοξους στόχους του για το 2020. Το πρόγραμμα βασίζεται σε τέσσερις στρατηγικές προτεραιότητες: συνεργασία με τους εργαζόμενους, ενεργό συμμετοχή των πελατών του, καινοτομία με τους συνεργάτες του και συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες.

undefined

 

Για περισσότερες πληροφορίες, κα Ελένη Ξιαρχογιαννοπούλου, Novotel Athens: τηλ 210 8200705 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο