Τα νέα των μελών μας

Novotel Athens: Διακρίσεις του Novotel Athens στα Greek Hospitality Awards 2018

undefined

 

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε το Novotel Athens, καθώς βραβεύτηκε με Gold βραβείο ως Best International Hotel Brand και με Silver βραβείο ως Best Greek MICE City Hotel, στα Greek Hospitality Awards 2018, www.hospitality.ethosawards.eu – #gha18, που διοργανώνει για 4η χρονιά η Ethos Awards.

Η τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards 2018, πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2018 και έλαβαν μέρος σημαντικές παρουσίες από τον τουριστικό κλάδο. Tα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

undefined

Στόχος των βραβείων ήταν η ανάδειξη και η αναγνώριση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που πρωτοπόρησαν κάθε μία στο είδος της στο ξενοδοχειακό κλάδο ενώ σε αυτά υπέβαλαν υποψηφιότητα ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα.  

Και τα δυο βραβεία αποτελούν την επιβράβευση της συνεχιζόμενης προσπάθειας του ξενοδοχείου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την επιβεβαίωση της  πάγιας δέσμευσης του Novotel Athens για την ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντος του Διεθνή Ομίλου Accor Hotels .

Οι διακρίσεις αυτές, επισφραγίζουν επιπλέον τα 30 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του  Novotel Athens και της παρουσίας του Brand Novotel του Ομίλου Accor Hotels στην Ελλάδα . 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Novotel Αθηνών ενώ για όλα τα νέα να ακολουθήσουν τη σελίδα του ξενοδοχείου στο Facebook.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο