Τα νέα των μελών μας

Novotel Athenes: Το Novotel Athenes ανοίγει και πάλι τις πόρτες του την 1η Ιουλίου 2020

undefined

 

Έχοντας γράψει τη δική του ιστορία στη φιλοξενία της Αθήνας από το 1988, το NovotelAthenes, μέλος της Accor, είναι έτοιμο να καλωσορίσει και πάλι τους επισκέπτες του και να υποδεχθεί τη σεζόν του 2020, την Τετάρτη 1η Ιουλίου. 

Με γνώμονα την προστασία των συνεργατών και των φιλοξενούμενών του, το Νovotel Αthenes ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, τηρώντας πιστά τις προβλεπόμενες οδηγίες των αρμόδιων κυβερνητικών και υγειονομικών φορέων. Το ξενοδοχείο εφαρμόζει επίσης ένα εύρος ενισχυμένων πρωτοκόλλων υγείας και πρόληψης της Accor, τα οποία σε συνδυασμό μετο σήμα πιστοποίησης υγείας “HealthFirst”, θέτουν τις βάσεις για την άρτια επαναλειτουργία όλων των εγκαταστάσεων του, διασφαλίζοντας μια ασφαλή διαμονή.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της Accor με την AXA, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε ένα δίκτυο επαγγελματιών υγείας για παροχή υπηρεσιών ιατρικής υποστήριξης, ενώ θα μπορούν να κάνουν χρήση ιατρικών τηλε-διαβουλεύσεων εφόσον παραστεί ανάγκη.

 undefined

Τοποθετημένο στο κέντρο της Αθήνας με εύκολη πρόσβαση σε μερικά από τα πιο σημαντικά σημεία αναφοράς της πόλης, το Novotel Athenes διακρίνεται για την προσωποποιημένη προσέγγισή του στη φιλοξενία, βασισμένη στην κομψότητα και την απλότητα. Τα 196 δωμάτια και σουίτες του χαρακτηρίζονται από την άνετη διαμόρφωση και τη μοντέρνα αισθητική τους, ενώ η family friendly φιλοσοφία του το έχει αναδείξει σε αγαπημένο προορισμό για οικογένειες. Στις εγκαταστάσεις του συμπεριλαμβάνονται εστιατόριο, bar και γυμναστήριο, ενώ η πισίνα και το εστιατόριο στο roofgarden με την απρόσκοπτη 360ο θέα σε όλη την Αθήνα, κερδίζουν τις εντυπώσεις. Παράλληλα, το πλήθος επιλογών σε πλήρως εξοπλισμένους συνεδριακούς χώρους που προσφέρει, καθώς και ο ιδιωτικός δωρεάν υπόγειος χώρος στάθμευσης το καθιστούν την ιδανική επιλογή για κάθε είδους εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

 undefined

Ο Γενικός Διευθυντής του ΝovotelAthenes, κ. Γιώργος Kρητικόπουλος δήλωσε: “Έπειτα από αρκετούς μήνες, η ομάδα του NovotelAthenes είναι έτοιμη να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι της, στο σπίτι όλων όσων έχουμε την χαρά να υποδεχόμαστε από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου εδώ και 32 χρόνια. Πλήρως εναρμονισμένοι με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών και έχοντας πάντα ως στόχο την παροχή της προσωποποιημένης φιλοξενίας και ενός υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ανοίγουμε και πάλι τις πόρτες μας υποδεχόμενοι τη σεζόν του 2020. Το NovotelAthenes έχει λάβει το σήμα πιστοποίησης “HealthFirst” και εφαρμόζει μια σειρά πρωτοκόλλων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα τόσο των εγχώριων φορέων, όσο και των διεθνών προτύπων της Accor. Επιπροσθέτως, οι επισκέπτες μας μπορούν να νιώθουν ασφαλείς κάθε στιγμή, καθώς μέσω της συνεργασίας της Accor με την AXA, έχουμε τη δυνατότητα να τους παρέχουμε πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και ιατρικές τηλε-διαβουλεύσεις. Κοιτάζοντας με αισιοδοξία την επόμενη μέρα του ελληνικού τουρισμού, ανυπομονούμε να  καλωσορίσουμε τους πρώτους επισκέπτες μας και να τους μυήσουμε στην εμπειρία του Novotel Athenes”.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο