Τα νέα των μελών μας

Novotel Athenes: Πιστοποίηση Accessibility Pass ®

 

Το ξενοδοχείο NOVOTEL ATHENES έλαβε την πιστοποίηση ACCESSIBILITY PASS® (www.accessibilitypass.org), για την προσβασιμότητά του προς Άτομα Με Αναπηρία όρασης, ακοής και νόησης!

Παράλληλα, στελέχη και υπάλληλοι του ξενοδοχείου συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την εξυπηρέτηση πελατών με ανάγκες προσβασιμότητας, από τους οποίους 10 πιστοποιήθηκαν με ACCESSIBILITY Certifications for Professional in Hotel Management, Hotel Guest Services και Hotel housekeeping & facilities Services,   ανάλογα με την ειδικότητά τους.

Το ACCESSIBILITY PASS είναι ένα ολοκληρωμένο παγκόσμιο σχήμα πιστοποίησης ξενοδοχειακών μονάδων, το οποίο κατατάσσει το επίπεδο προσβασιμότητάς τους, βάσει των Υποδομών τους, Υπηρεσιών που προσφέρουν και Δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού τους. Οι πιστοποιήσεις του ΝOVOTEL ATHENES και του ανθρώπινου δυναμικού του έγιναν από την PEOPLECERT.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο