Τα νέα των μελών μας

Novotel Athènes: Νέος Διευθυντής στο Novotel Athens

undefined

 

Το ξενοδοχείο Novotel Athènes, μέλος του Ομίλου Accor, διόρισε τον κ. Γεώργιο ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟ ως νέο  Γενικό Διευθυντή. 

Μετά από 14 συναπτά έτη, ο κ. Ευριπίδης ΤΖΗΚΑΣ, με πολυετή εμπειρία στον ελληνικό τουριστικό κλάδο, παρέδωσε  την Γενική Διεύθυνση του ξενοδοχείου στον κ. Κρητικόπουλο με ισχύ από τις 10 Οκτωβρίου 2019. 

undefined

Ο κ. Κρητικόπουλος, με  Master στο Hospitality Management, ξεκίνησε την καριέρα του στην Celebrity Cruises στις ΗΠΑ όπου και έμεινε για 9 χρόνια πριν μετακινηθεί στον Καναδά. Τα επόμενα 15 χρόνια στελέχωσε το Best Western Dorval ως Διευθυντής της Υποδοχής και στη συνέχεια το Fairmont Le Chateau Montebello ως Room Division Manager καθώς  και το Fairmont Hotels and Resort ως Operation Manager. Τον Μάρτιο του 2019 με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ανέλαβε την Γενική Διεύθυνση του Marpunta Resort της Santikos Collection. 

Ο κ. Daniele Morniroli, Accor Invest VP Asset Management Ιταλίας και την Ελλάδας δήλωσε:

“Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Γεώργιο και να του ευχηθώ  κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Ευριπίδη για το πολύτιμο έργο του στο Novotel Athènes και του ευχόμαστε την επίτευξη των στόχων του στη νέα του επαγγελματική πορεία.” 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Novotel Αθηνών ενώ για όλα τα νέα να ακολουθήσουν τη σελίδα του ξενοδοχείου στο Facebook.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο