Τα νέα των μελών μας

Novotel Athenes: Νέο Website για το Novotel Athenes

 

Με στόχο την καλύτερη ενημέρωση και πληροφόρηση του Έλληνα ταξιδιώτη, το Novotel Athenes αποφάσισε να ανανεώσει την ελληνόφωνη ιστοσελίδα του, προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες της συγκεκριμένης αγοράς.

Ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, κος. Ευριπίδης Τζήκας δήλωσε:  «Πιστεύουμε ότι μια σωστή ιστοσελίδα αποτελεί εργαλείο για κάθε επιχείρηση, πόσο μάλλον για τα ξενοδοχεία. Θεωρούμε ότι η ελληνική αγορά παρουσιάζει αυξανόμενη τάση στην αναζήτηση πληροφοριών και στην πραγματοποίηση κρατήσεων μέσω του διαδικτύου και έτσι αποφασίσαμε να ανασχεδιάσουμε την ιστοσελίδα μας ακολουθώντας τα πρότυπα της πολυεθνικής αλυσίδας Novotel και προσφέροντας στον Έλληνα πελάτη μας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Αυτή η διευκόλυνση πιστεύουμε πως θα εκτιμηθεί από την ελληνική αγορά. Με το γρήγορο ρυθμό που αλλάζουν οι τάσεις στο Internet κρίθηκε αναγκαία η αναβάθμιση, έτσι ώστε να υπάρχει η ευελιξία τροποποίησης της πληροφορίας με βάση τις ανάγκες της αγοράς διατηρώντας όμως πάντα την ταυτότητα της αλυσίδας Novotel.»

 Στο website υπάρχουν όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες για το ξενοδοχείο μας, τους διαφορετικούς τύπους δωματίων, την κάρτα μέλους Α|CLUB αλλά και τις αίθουσες συνεδρίων/εκδηλώσεων.
 
Ανακαλύψτε μας στο www.novotelathens.gr !

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο