Τα νέα των μελών μας

Novotel Athenes: «Μουσικές Τρίτες» με το Μάριο Στρόφαλη στο Roof Garden του Novotel Athenes

undefinedundefined

 

Βραδιές γεμάτες από τις μελωδίες του πολυβραβευμένου συνθέτη κινηματογράφου, Μάριου Στρόφαλη, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι επισκεφτούν το εστιατόριο Clair de Lune του ξενοδοχείου Novotel Αθηνών, κάθε Τρίτη βράδυ από τις 26 Ιουλίου μέχρι και τις 30 Αυγούστου 2016. Με συνοδεία την εντυπωσιακή πανοραμική θέα της Αθήνας από το Roof Garden στον 7ο όροφο, ο συνθέτης και πιανίστας-keyboardist δημιουργεί ένα αυθεντικό soundtrack του ουρανού της νυχτερινής Αθήνας.

undefined

Ο Μάριος Στρόφαλης είναι συνθέτης και σολίστ του πιάνου. Έχει δώσει πλήθος ρεσιτάλ στην Ελλάδα και την Γαλλία και έχει γράψει μουσική για μικρά και μεγάλα σύνολα, για σόλο όργανα και συμφωνικές ορχήστρες. Η κύρια του ενασχόληση τα τελευταία χρόνια είναι η σύνθεση μουσικής για τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο. Είναι δημιουργός και συντονιστής του Αθηναϊκού καλλιτεχνικού δικτύου και των πολιτιστικών προγραμμάτων-φεστιβάλ «το Μικρό Παρίσι των Αθηνών- Petit Parisd’ Athenès», «Κήποι της Αθήνας – Athens Gardens Festival», «Ανακαλύπτω την Πατησίων – Patision Cinemart festival».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Novotel Αθηνών ενώ για όλα τα νέα να ακολουθήσουν τη σελίδα του ξενοδοχείου στο Facebook.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο