Τα νέα των μελών μας

Novotel Athenes: Φιλοξενεί την Έκθεση Ζωγραφικής και Φωτογραφίας ”Παραισθήσεις –Hallucination”

 

 

To Novotel Athenes υποστηρίζει τις Καλές Τέχνες. Την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014, έγιναν στο Novotel Athenes τα εγκαίνια της Ομαδικής Έκθεσης Ζωγραφικής και Φωτογραφίας με τίτλο, ‘Παραισθήσεις –Hallucinations’ απο την καλλιτεχνική ομάδα Vivarte.

Την βραδιά παρακολούθησαν φίλοι και πελάτες του Novotel Athenes, της ομάδας Vivarte και πλήθος φιλότεχνων, που απήλαυσαν εκτός απο τα έργα των καλλιτεχνών και ένα μοναδικό  εικαστικό δρώμενο, απο την Ισπανίδα ζωγράφο Sandra Pons Carreras.

Η Τέχνη και ο Σουρεαλισμός μέσω της έκθεσης ‘Παραισθήσεις –Hallucinations’, θα συνεχίσει να φιλοξενείται  στο Novotel Athenes, μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2015, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι : Γιώργος Τσιντανέλης, Ιωάννα Δήμου, Eduard Ndreka, Μπιάνκα Κατσίνα και Sandra Pons Carreras.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο