Τα νέα των μελών μας

Novotel Athenes: Certificate of Excellence για το ξενοδοχείο NOVOTEL ATHENES

Το Νοvotel Athenes βραβεύτηκε με το “Certificate of Excellence“ του TripAdvisor για το έτος 2011. Το βραβείο αυτό δίνεται σε ξενοδοχεία που λαμβάνουν συνέχεια εξαιρετικές βαθμολογίες από τους πελάτες τους, μέλη του TripAdvisor.

«Είναι μεγάλη χαρά μας που το TripAdvisor δίνει στο Novotel Athenes αυτή την πιστοποίηση και που οι πελάτες μας φεύγουν από το ξενοδοχείο μας πραγματικά ευχαριστημένοι. Η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε αναγνωρίζεται και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο. Το προσωπικό του Novotel Athenes είναι εξαιρετικά εκπαιδευμένο πάνω στην τουριστική εξυπηρέτηση και αυτό φαίνεται από τα σχόλια των πελατών μας. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να διατηρούμε την ποιότητα μας αποκτώντας όλο και περισσότερους ευχαριστημένους πελάτες», δήλωσε ο κ. Ευριπίδης Τζήκας, γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Novotel Athenes.

Το TripAdvisor, είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα στον κόσμο με σχόλια ταξιδιωτών, και το βραβείο αυτό κάνει περήφανο οποίον προσπαθεί πάντα να συνεισφέρει σε μία ιδιαίτερη εμπειρία των πελατών του.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.