Τα νέα των μελών μας

NorthEvents: 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα στην Πολωνία, GRECKA PANORAMA, 11-13 Δεκ. 2015

 undefined

 

Το ιδιαίτερα επιτυχημένο μοντέλο της έκθεσης GREKLAND PANORAMA στην Στοκχόλμη, από την εταιρεία NorthEvents, μεταφέρεται τώρα και στην Πολωνία, μία από τις σημαντικότερες και πολλά υποσχόμενες ανερχόμενες αγορές της Ευρώπης για την Ελλάδα. 

Σε συνέχεια των δύο επιτυχημένων εκθέσεων GREKLAND PANORAMA το 2014 και 2015 που διοργάνωσε η NorthEvents στην καρδιά της Σκανδιναβίας και ύστερα από προσεκτική διερεύνηση των συνθηκών και των προοπτικών της Πολωνικής αγοράς, η NorthEvents οργανώνει την 1η έκθεση Τουρισμού αποκλειστικά για την Ελλάδα, την GRECKA PANORAMA

Η GRECKA PANORAMA θα πραγματοποιηθεί στο TORWAR Arena, στην πρωτεύουσα της χώρας, την Βαρσοβία, τις ημ/νίες 11-13 Δεκεμβρίου 2015, και αποτελεί την πρώτη και μοναδική έκθεση για την προώθηση της Ελλάδας, του τουρισμού, της γαστρονομίας και των προϊόντων της στην Πολωνία. 

Το Torwar Arena είναι ο μεγαλύτερος χώρος εκθέσεων και εκδηλώσεων της πρωτεύουσας, και έχει φιλοξενήσει τις περισσότερες διεθνείς διοργανώσεις, από ευρωπαϊκά αθλητικά γεγονότα έως συναυλίες και διεθνείς εκθέσεις. Διαθέτει εύκολη πρόσβαση για το κοινό με άριστο δίκτυο συγκοινωνίας για τους επισκέπτες. 

Η Ελλάδα αποτελεί από τους πρώτους προορισμούς για τους Πολωνούς, και σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των touroperators για την περίοδο 2014 οι Πολωνοί επισκέπτες στην χώρα μας έφθασαν τους 588.000. Σε μία αγορά 40 εκατομμυρίων και καθότι η σταθερή οικονομική ανάπτυξη της χώρας προδιαθέτει μία μεγάλη αύξηση τουρισμού τα επόμενα έτη, είναι σημαντική η εδραίωση και η ενδυνάμωση της ελληνικής παρουσίας. Ανταγωνιστικοί προορισμοί όπως η Τουρκία, η Αίγυπτος, η Τυνησία κα. προσδοκούν σε μία αύξηση του μεριδίου της αγοράς τους στην Πολωνία και λαμβάνουν υπόψη την κοινωνικό-οικονομική αυτή άνοδο της μεσαίας αστικής τάξης. 

Η έκθεση GRECKA PANORAMA έχει την στήριξη και συμμετοχή όλων των μεγαλύτερων tour operators της Πολωνίας: GRECOSRAINBOWTOURSTUI, NECKERMANN, ITAKA και MOUZENIDIS Travel

Η NorthEvents έχοντας επενδύσει στρατηγικά στην αγορά της Πολωνίας, έχει έρθει σε συνεργασία με την PZOT –την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας, και αποτελεί την πρώτη ελληνική εταιρία μέλος του δικτύου της με στόχο την ενημέρωση και παρακολούθηση της αγοράς. 

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Βαρσοβία, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ,  του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της ΗΑΤΤΑ, της PZOT και του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ”. 

Ήδη, τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς προορισμών από πολλές περιοχές της χώρας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την GRECKA PANORAMA και έχουν σπεύσει να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους.

 undefined

Αντίστοιχα μεγάλο ενδιαφέρον δείχνει η τουριστική αγορά για την 3η κατά σειρά αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα στην Στοκχόλμη, στην καρδιά της Σκανδιναβίας, GREKLAND PANORAMA τον Φεβρουάριο 2016, 12-14,  που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Ericsson Globe

Για περισσότερες πληροφορίες και για τις δύο διοργανώσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο info@northe.com, www.panoramagreece.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο