Τα νέα των μελών μας

North Events: GREEK TRAVEL AWARDS – Ένας νέος θεσμός προωθεί τον Ελληνικό Τουρισμό στη Σκανδιναβία

 

undefined

 

Για πρώτη φορά η εταιρεία επικοινωνίας North Events σε στρατηγική συνεργασία και με την επιμέλεια της εταιρείας παραγωγής Design Ambassador διοργανώνουν τα βραβεία Greek Travel Awards, στη Στοκχόλμη. Οι Σκανδιναβικές χώρες βραβεύουν τα καλύτερα Ξενοδοχεία και Προορισμούς και η απονομή θα πραγματοποιηθεί στη φημισμένη αίθουσα απονομής των απονομής των βραβείων Νόμπελ, στο Blue Hall του Δήμου της Στοκχόλμης, στις 14 Φεβρουαρίου 2019.

undefined

Τα Greek Travel Awards είναι η πρώτη σημαντική πρωτοβουλία για τη διεθνή ανάδειξη και επιβράβευση των Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και Προορισμών στη Σκανδιναβική αγορά. Πρόκειται για ένα βραβείο ζωντανό κομμάτι της Ελλάδας και ένα θεσμό που στηρίζεται από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς και tour operators της Σκανδιναβίας, και με χορηγούς επικοινωνίας τα μεγαλύτερα media houses.

undefined

Η σημασία της Σκανδιναβικής αγοράς στον Ελληνικό τουρισμό είναι ανεκτίμητη. Περίπου 2.000.000 Σκανδιναβοί επισκέπτονται την Ελλάδα κάθε χρόνο, η οποία βρίσκεται σταθερά στις πρώτες 5 θέσεις των προτιμήσεών τους.

undefined

Δηλώσεις Υποψηφιότητας έως και 30 Νοεμβρίου 2018.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο