Τα νέα των μελών μας

NJV Athens Plaza Hotel: Video

undefined

Με το βλέμμα στη νέα πραγματικότητα, η mmk design teαm “σχεδίασε” ένα ταξίδι στην Αθήνα και στους χώρους του ξενοδοχείου NJV ATHENS PLAZA, για να φιλοξενηθούν τα όνειρα των μελλοντικών του επισκεπτών.

Tο concept είναι το παρακάτω:

Ενδυναμωτικό μήνυμα και ένα content το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από όμορφες φωτογραφίες της πόλης με όλα εκείνα που συνθέτουν τη μοναδική τουριστική ταυτότητα της Αθήνας και φωτογραφίες ελκυστικές και βίντεο του ξενοδοχείου, με σκοπό να ζεστάνουν την προσωπική επαφή και να δημιουργήσουν επιθυμία και προσδοκία για επίσκεψη.

Ο νέος στόχος που βάζουμε τώρα: βελτίωση της ηλεκτρονικής επαφής με τους πελάτες, δυνητικούς, νέους ή παλαιούς.

Εστιάζουμε στη συναισθηματική επικοινωνία με θετικό πρόσημο, με ένα μήνυμα αναμονής για την επόμενη ημέρα, το οποίο θα βοηθήσει στον καθησυχασμό του ανήσυχου πελάτη αλλά και στην απόλυτη κατανόηση της ανησυχίας του.

Η προφύλαξη πλέον οφείλει να γίνει υποσύνολο της φιλοξενίας και πρέπει να το τονίσουμε!

Άλλωστε η Ελλάδα δείχνει να το πέτυχε αυτό.

Τα μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Keeping our d r e a m s alive is the very fuel that keeps our spirits bright!🌈 When the time is right, explore & enjoy our beautiful city,  A t h e n s ! 💙 #UntilThenStaySafe! #NJVAthensPlaza🌅

Πατήστε εδώ για τα δείτε το βίντεο στο YouTube.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο