Τα νέα των μελών μας

NEW YORK COLLEGE: Με φόντο την Ακρόπολη η Λαμπρή Τελετή Αποφοίτησης του NEW YORK COLLEGE

Στον ιστορικό Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης του New York College, την Τετάρτη 05 Ιουλίου 2023. Κεντρική ομιλήτρια στη φετινή Τελετή Αποφοίτησης, ήταν η Radka Wildová, Υφυπουργός Παιδείας της Τσεχίας, της χώρας όπου ο Όμιλος NYC έχει ιδρύσει θυγατρικό Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο το University of New York in Prague (UNYP), το οποίο λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, o Δημήτρης Πολιτόπουλος Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της «Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης» – «ΒΕΡΓΙΝΑ», έλαβε τιμητικό Διδακτορικό Τίτλο παρουσία του Προέδρου και Πρύτανη του University of Bolton, Professor George Holmes, από τον κόμη του St. Andrews, Chancellor του University of Bolton.

H Dr. Lisa Vollendorf, νέα Πρόεδρος του State University of New York- ESU, απένειμε στον Πρόεδρο και Ιδρυτή του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, κ. Ηλία Φούτση, τιμητική πλακέτα σε αναγνώριση της μακροχρόνιας συνεργασίας των δυο εκπαιδευτικών φορέων (NYC Educational Group και SUNY-ESU).

Θερμά συγχαρητήρια προς τους αποφοίτους απηύθυναν εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων Πανεπιστημίων, αλλά και ο Πρύτανης του NEW YORK COLLEGE, Καθηγητής Δημήτρης Μπουραντάς, πρώην διευθυντής του Executive MBA και του MSc in HRM του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΑΣΟΕΕ).

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, κ. Ηλίας Φούτσης, Hon Ph.D., ευχήθηκε από πλευράς του κάθε επιτυχία στην επαγγελματική σταδιοδρομία των αποφοίτων και τόνισε ότι σύμφωνα με τον Αριστοτέλη «Εκπαιδεύοντας το μυαλό, χωρίς να εκπαιδεύσουμε την καρδιά, δεν είναι σωστή εκπαίδευση.»

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο