Τα νέα των μελών μας

Neptune Resort & Convention Center: Τιμητικές διακρίσεις του Neptune Hotels στην Κω

Το Neptune Hotels – Resort, Convention Centre & Spa στην Κω, βραβεύτηκε για το έτος 2012 με τα εξής τιμητικά βραβεία:

The Trip Advisor’s Certificate of Excellence award
Το Trip Advisor είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα στον κόσμο.
Το βραβείο αυτό δίνεται μόνο στα ξενοδοχεία που συνεχόμενα λαμβάνουν εξαιρετικά σχόλια από τους πελάτες τους στην ιστοσελίδα του TripAdvisor. Πρέπει να σημειωθεί ότι μόνο ένα 10% των ξενοδοχείων που συνεργάζονται με το TripAdvisor, λαμβάνουν αυτή την τιμητική διάκριση

The HolidayCheck TopHotel Award 2012

Το HolidayCheck, είναι η σημαντικότερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα της Γερμανίας.
Το βραβείο αυτό δόθηκε σε 391 ξενοδοχεία παγκοσμίας, και βασίσθηκε σε 530.000 σχόλια πελατών που έγιναν στην ιστοσελίδα του HolidayCheck.
Τα ξενοδοχεία αξιολογούνται με βάση τα παρακάτω τρία κριτήρια:

  •     Τουλάχιστον 40 σχόλια ετησίως
  •    Τουλάχιστον 90% ικανοποίηση πελατών
  •     Μόνο αξιόπιστες αξιολογήσεις

TUI Holly
Το βραβείο αυτό δίνεται στα 100 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία της TUI παγκοσμίως, και βασίζεται στην μεγαλύτερη έρευνα πελατών που πραγματοποιείται στην Γερμανική τουριστική βιομηχανία.
Πάνω από 500.000 πελάτες της TUI αποφασίζουν κάθε χρόνο ποια ξενοδοχεία δικαιούνται να βρίσκονται ανάμεσα στα κορυφαία διεθνώς παραθεριστικά ξενοδοχεία.

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι στο NEPTUNE HOTELS αισθάνονται μεγάλη ικανοποίηση καθώς βλέπουν ότι η πάγια και συνειδητή επιλογή – παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας- για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, αναγνωρίζεται από τους πελάτες του ξενοδοχείου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο