Τα νέα των μελών μας

Neptune Hotels: TUI Environmental Champion Award για το Neptune Hotels

undefined

 

Το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa στην Κω έλαβε το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο TUI Environmental Champion award “TUI Umwelt Champion” για το έτος 2015 και πάλι μετά την παραλαβή του βραβείου για πρώτη φορά το 2013.

Το βραβείο απονέμεται κάθε χρόνο στα πιο φιλικά προς το περιβάλλον ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο σε συνεργασία με την TUI, με βάση τις εκτιμήσεις και έλεγχο των περιβαλλοντικών πτυχών εντός των ξενοδοχείων και την ικανοποίηση των πελατών τους, σε όλο τον κόσμο.

undefined

Δεδομένου ότι δόθηκαν για πρώτη φορά το 1996, ο κύριος στόχος των βραβείων “TUI Umwelt Champion ήταν να αναγνωρίσουν τα επιτεύγματα εκείνων των ξενοδοχείων που πληρούν τις τεχνικές και οργανωτικές απαιτήσεις της αειφόρου και υπεύθυνης διαχείρισης. Τα ξενοδοχεία που λαμβάνουν τον τίτλο έχουν περάσει μια διαδικασία αξιολόγησης η οποία περιλαμβάνει βαθμολόγηση από επίσημους ελεγκτές. Αυτό αντανακλά την περιβαλλοντική και κοινωνική δέσμευσή τους.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο