Τα νέα των μελών μας

Neptune Hotels: Tο μοναδικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα που έλαβε και τις 4 διακρίσεις της TUI για το ’18

undefined

 

Το Neptune Hotels Resort Convention Centre and Spa, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι η TUI, κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός, απένειμε στο ξενοδοχείο και τα τέσσερα βραβεία ποιότητας που προσφέρει κάθε χρόνο στα πιο δημοφιλή παγκοσμίως συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της. 

undefined

Τα βραβεία αυτά είναι:

TUI HOLLY: Το υψηλότερο βραβείο που απονέμεται από την TUI και αφορά τα 100 ξενοδοχεία που πέτυχαν την υψηλότερη βαθμολογία, από τα 12.000 με τα οποία συνεργάζεται παγκοσμίως.

TUI Top Quality: Το βραβείο αυτό απονέμεται στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία που πέτυχαν βαθμολογία τουλάχιστον 8,7 με άριστα το 10, στο σχετικό ερωτηματολόγιο πελατών της TUI.

TUI Umwelt Champion: Το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία που εφαρμόζουν την υψηλότερη περιβαλλοντική και κοινωνική πολιτική.

TUI Family Champion: Το νεότερο βραβείο της TUI που επιβραβεύει τα ξενοδοχεία που διαχειρίζονται σε υψηλό βαθμό την παραμονή των παιδιών στις εγκαταστάσεις τους και παράλληλα εφαρμόζουν πιστοποιημένα προγράμματα παιδικών δραστηριοτήτων. 

Πρέπει να σημειώσουμε ότι το Neptune είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα στο οποίο απονέμονται και τα τέσσερα βραβεία. 

Η διοίκηση και το προσωπικό του ξενοδοχείου αισθάνονται ιδιαίτερη χαρά για τις παραπάνω βραβεύσεις, καθώς έτσι αναγνωρίζονται οι προσπάθειες για διαρκή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και παράλληλα επιβεβαιώνεται η εταιρική φιλοσοφία για ανάπτυξη και πρόοδο του ξενοδοχείου μέσω της ποιοτικής αναβάθμισης τόσο των παρεχόμενων υπηρεσιών όσο και των κτιριακών εγκαταστάσεων.

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο