Τα νέα των μελών μας

Neptune Hotels Resort: Neptune Campus: Καινούργια δωμάτια προσωπικού από το Neptune Hotels

 undefined

 

 

Το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa, δείχνοντας εμπράκτως για άλλη μία φορά τον σεβασμό και την αναγνώριση του στην κινητήριο δύναμη της μονάδας, το ανθρώπινο δυναμικό του, προχώρησε στην εξαγορά και πλήρη ανακαίνιση ξενοδοχειακής μονάδας στο Μαστιχάρι της Κω, με αποκλειστικό σκοπό να στεγάσει το προσωπικό που προέρχεται εκτός Κω.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι ότι το προσωπικό πρέπει να αισθάνεται ωραία τις στιγμές χαλάρωσης του ώστε να αποδίδει τα μέγιστα όταν εργάζεται.

undefined

Η μονάδα, που βρίσκεται 300 μέτρα από το γραφικό Μαστιχάρι και την παραλία του, ανακαινίσθηκε σε επίπεδο ξενοδοχείου 4 αστέρων και τα ευρύχωρα δωμάτια του, που φιλοξενούν ένα ή δύο άτομα, παρέχουν A/C και τηλεόραση καθώς επίσης και internet υψηλής ταχύτητας.

undefined

Αίθουσα αναψυχής με τηλεόραση 55”, αυτόματος πωλητής ειδών πρώτης ανάγκης καθώς επίσης πλυντήρια και γυμναστήριο, είναι στην διάθεση των εργαζομένων που διαμένουν στο “Neptune Campus”.

undefined

Σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού του Ιπποκράτη το σαγηνευτικό θέρετρο Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa είναι ένα πολυτελές συγκρότημα, χτισμένο κατά μήκος της παραλίας. Αποτελείται από 569 δωμάτια, σουίτες και διαμερίσματα με υψηλά πρότυπα αισθητικής και εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Στις εγκαταστάσεις του θα βρείτε τέσσερα εστιατόρια, οκτώ bars, τέσσερις εξωτερικές πισίνες, μία θερμαινόμενη εσωτερική και μεγάλη ποικιλία από αθλητικές δραστηριότητες.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο