Τα νέα των μελών μας

Neptune Hotels Resort: Ετήσιος καθαρισμός της ακτής στο Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa

undefined

 

 

Στα πλαίσια της περιβαλλοντικής δράσης «Make Holidays Greener», το Σάββατο 20η Ιουλίου, τNeptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa διοργάνωσε τον ετήσιο καθαρισμό παραλίας. 

Σε μια μέρα γιορτής για τη φύση, και με έντονο το αίσθημα της ευθύνης για την προστασία του περιβάλλοντος, η Neptune Hotels Green Team -ομάδα περιβαλλοντικών αναγκών του NeptuneHotels– προέβη στον ετήσιο καθαρισμό της παραλίας Τρούλος. Όλοι οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τη σημασία των καθαρών ακτών αλλά και για τους στόχους του προγράμματος «Make Holidays Greener», ενέργειες του οποίου αναγνωρίζονται ως περιβαλλοντικές – εκπαιδευτικές δραστηριότητες, οι οποίες αποτελούν σημαντικότατο κριτήριο βράβευσης του προγράμματος «Γαλάζια Σημαία». 

undefined

Μετά από τον καθαρισμό, στον οποίο συμμετείχαν εργαζόμενοι, επισκέπτες, η Παιδική Λέσχη του ξενοδοχείου «Neppi Explorers» και παιδιά από την ομάδα Sports Summer Camp Βαπόρι (σύνολο 115 άτομα), προσφέρθηκαν δροσιστικά ποτά και σνακς σε όλους τους συμμετέχοντες. 

undefined

Σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού του Ιπποκράτη το σαγηνευτικό θέρετρο Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa είναι ένα πολυτελές συγκρότημα, χτισμένο κατά μήκος της παραλίας. Αποτελείται από 569 δωμάτια, σουίτες και διαμερίσματα με υψηλά πρότυπα αισθητικής και εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Στις εγκαταστάσεις του θα βρείτε τέσσερα εστιατόρια, οκτώ bars, τέσσερις εξωτερικές πισίνες, μία θερμαινόμενη εσωτερική και μεγάλη ποικιλία από αθλητικές δραστηριότητες. 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο