Τα νέα των μελών μας

Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa: Travelife Gold Award για το Neptune Hotels στην Κω

undefined

 

 

Για τρίτη συνεχή φορά και από το 2013, το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa βραβεύτηκε με το Travelife Gold Award, βραβείο για την αειφόρο διαχείριση και ανάπτυξη στον Τουρισμό.

Η πιστοποίηση Travelife είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα βράβευσης για ξενοδοχεία και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις που έχουν επιτύχει υψηλά πρότυπα περιβαλλοντικής διαχείρισης και κοινωνικής ευθύνης. Τα ξενοδοχεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή τη διαδικασία υπόκεινται σε επιτόπιο έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι εφαρμόζονται κριτήρια όπως η αποτελεσματική διαχείριση του νερού και της ενέργειας -με στόχο την εξοικονόμηση-, η διαχείριση αποβλήτων και η ανακύκλωση, οι πολιτικές προμηθειών με κριτήρια βιωσιμότητας, καθώς και η εταιρική κοινωνική ευθύνη. Τα κορυφαία ξενοδοχεία ανταμείβονται με το βραβείο Travelife και το αντίστοιχο λογότυπό του.

undefined

Η πρωτοβουλία αυτή αναπτύχθηκε από την FTO (British Federation of Tour Operators), η οποία συγχωνεύθηκε με την ABTA (Ένωση Βρετανών ταξιδιωτικών πρακτόρων) και την ANVR (ολλανδική ομοσπονδία ταξιδιωτικών πρακτόρων), ενώ υποστηρίζεται και από όλους του Γερμανούς Τουριστικούς Οργανισμούς.

undefined

Θα θέλαμε να πούμε ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους που με την ομαδική εργασία και ενεργή δέσμευσή τους συνέβαλαν σε αυτήν την αναγνώριση, καθώς και σε όλους τους συνεργάτες μας που υποστηρίζουν ενεργά το όραμά μας:

  • Να επηρεάσουμε την πολιτική λειτουργίας των τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων προς την κατεύθυνση των αρχών βιωσιμότητας των Ηνωμένων Εθνών (UN, 17 Global Sustainability GoalsSDGs 2015).
  • Να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τις ανάγκες του προσωπικού μας και της Κω ως προορισμό, με ταυτόχρονη προσφορά υψηλής ποιότητας και εγκάρδιας φιλοξενίας, στους επισκέπτες μας.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο