Τα νέα των μελών μας

Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa: Το Neptune Hotels διοργάνωσε με επιτυχία εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας

undefined

 

Το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa διοργάνωσε εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας στέλνοντας το μήνυμα της αγάπης, της προσφοράς και της ζωής, σε όλους όσοι το έχουν ανάγκη.

Σημαντική ήταν η ανταπόκριση του προσωπικού του Neptune Hotels στην εκδήλωση αιμοδοσίας που διοργανώθηκε την Παρασκευή 15.7.22 στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κω, συγκεντρώθηκαν 35 μονάδες αίματος συνεισφέροντας και υποστηρίζοντας έμπρακτα τις διαρκείς ανάγκες του Νοσοκομείου για αίμα.

Πέρα από τη συμβολή στην αύξηση των αποθεμάτων αίματος του Νοσοκομείου και την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας, η διοργάνωση της εν λόγω αιμοδοσίας είχε στόχο να ενισχύσει την ευαισθητοποίηση και προώθηση της σημασίας της αιμοδοσίας και του εθελοντισμού. Η εθελοντική προσφορά αίματος, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κρίκους του κοινωνικού εθελοντισμού και είναι μια έμπρακτη έκφραση κοινωνικής αλληλεγγύης.

undefined

Στο πλαίσιο αυτό, το Neptune Hotels στην Κω διοργανώνει τακτικά εκδηλώσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με σκοπό την ενίσχυση τοπικών ιδρυμάτων και φορέων, αλλά και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου. Επιπρόσθετα, οι δράσεις αυτές έχουν σκοπό την ευαισθητοποίηση του προσωπικού αλλά και των πελατών, όπως και στην υποκίνησή τους για συμμετοχή σε δράσεις σχετικά με την ανάδειξη και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

undefined

Συνδυάζοντας τον χαρακτήρα ενός ειδυλλιακού χωριού διακοπών με τους υπέροχα διαμορφωμένους κήπους, τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις και την ποικιλία επιλογών διασκέδασης, κάθε γωνιά του Neptune Hotels αποτελεί μια νέα ευκαιρία για απόλαυση. Είναι απλωμένο σε μεγάλη έκταση και διαθέτει πολυτελή δωμάτια με άνετους χώρους, κομψά διακοσμημένες σουίτες και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα. Οι διαφορετικές πισίνες και οι εκτεταμένοι υπαίθριοι χώροι για ηλιοθεραπεία και χαλαρή ζωή στην παραλία, αλλά και τα φιλόξενα εστιατόρια και μπαρ, οι αμέτρητες ευκαιρίες για ψυχαγωγία, οι δεκάδες δραστηριότητες και τα σπορ, καθώς και οι πολυτελείς εγκαταστάσεις ευεξίας, δίνουν στον επισκέπτη την ελευθερία να πραγματοποιήσει τις διακοπές που ονειρεύεται. Χτισμένο σε έκταση 150.000 τ.μ. το 5 αστέρων πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο γραφικό Μαστιχάρι. Απέχει μόλις δέκα λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο της Κω και 18 χλμ. από το κέντρο του νησιού. | www.neptune.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο