Τα νέα των μελών μας

Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa: Το Neptune Hotels ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου!

undefined

 

Το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa βραβεύθηκε με το Travellers’ Choice Award του Trip Advisor, μια διάκριση που απονέμεται στα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως.

Τα βραβεία Travellers’ Choice της δημοφιλούς ταξιδιωτικής πλατφόρμας απονέμονται στα ξενοδοχεία που έχουν τις υψηλότερες κριτικές, τις οποίες υποβάλλουν οι χρήστες του TripAdvisor σε διάστημα ενός έτους.

undefined

Στο Neptune Hotels, Διοίκηση, στελέχη και εργαζόμενοι, τοποθετούν από κοινού την εμπειρία και την ικανοποίηση των επισκεπτών σε απόλυτη προτεραιότητα, ώστε όλοι οι επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ονειρεμένες διακοπές. Οι θετικές κριτικές επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο το εξαιρετικά φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον καλοκαιρινών διακοπών, που έχει δημιουργήσει το Neptune Hotels στο νησί της Κω.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο