Τα νέα των μελών μας

Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa: Νέα διάκριση για το Neptune Hotels

undefined

 

 

Το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa αποτελεί το μοναδικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα που για τρία συναπτά έτη επιτυγχάνει το απόλυτο των διακρίσεων του παγκόσμιου ταξιδιωτικού οργανισμού της TUI (TUI HOLLY 2020, TUI Top Quality 2020, TUI Family Champion 2020, TUI Environmental Champion 2020).

Οι συγκεκριμένες τιμητικές διακρίσεις αποτελούν ξεχωριστή αναγνώριση για το Neptune Hotels, καθώς επιβραβεύουν το ξενοδοχείο στην Κω για την εξαιρετική συνολική εμπειρία διακοπών, που απολαμβάνουν οι επισκέπτες του κατά τη διαμονή τους.

Μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις για το Νeptune Hotels είναι η απονομή του «TUI HOLLY 2020», ενός βραβείου που απονεμήθηκε σε μόλις 12 ελληνικά ξενοδοχεία. Το εν λόγω βραβείο έχει εδραιωθεί ως σύμβολο αριστείας και πιστοποίησης της υψηλότερης ικανοποίησης των πελατών. Σε συνδυασμό με τη διάκριση «TUI Top Quality 2020», καταδεικνύει τη συνεχή προσπάθεια που πραγματοποιεί το Neptune Hotels για τη διατήρηση του ανώτερου επιπέδου υπηρεσιών και την άρτια εμπειρία υψηλής φιλοξενίας.

undefined

Επιπρόσθετα, το Neptune Hotels βρίσκεται ανάμεσα στα 30 ξενοδοχεία στην Ελλάδα, τα οποία βραβεύθηκαν με το «TUI Family Champion 2020» προσφέροντας τις φιλικότερες υπηρεσίες και παροχές στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του. Μέσω των αξιολογήσεων τους, οι επισκέπτες αναγνωρίζουν ότι βρίσκονται στα καλύτερα «χέρια» για να απολαύσουν τις οικογενειακές διακοπές τους.

To Neptune Hotels έχει ευαισθητοποιηθεί σε σημαντικό βαθμό και σε περιβαλλοντικές δράσεις. Στο πλαίσιο αυτό αναγνωρίσθηκαν οι προσπάθειες του ξενοδοχείου για το περιβάλλον με το βραβείο «TUI Environmental Champion 2020», που απονέμεται στα ξενοδοχεία τα οποία διακρίνονται για τα υψηλά περιβαλλοντικά, οικολογικά και κοινωνικά πρότυπα. Μόλις 26 ελληνικά ξενοδοχεία κατάφεραν να διακριθούν με το συγκεκριμένο βραβείο.

Με αφορμή τις τέσσερις σημαντικές διακρίσεις, ο Γενικός Διευθυντής του Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa, κύριος Ζαρίκος δήλωσε σχετικά: «Η αναγνώριση των προσπαθειών της ομάδας μας τόσο από τους επισκέπτες, όσο και από την TUI αποτελεί μεγάλη τιμή. Είμαι υπερήφανος για τη διαρκή προθυμία και διάθεση της ομάδας του Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa να δημιουργήσει τις βέλτιστες προϋποθέσεις, ώστε να εξασφαλίσει μια ονειρική εμπειρία στον επισκέπτη.»

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο