Τα νέα των μελών μας

Neptune Hotels: «Γαλάζια Σημαία» για 17 χρόνια στο Neptune Hotels

undefined

 

Με την Γαλάζια Σημαία, το σύμβολο ποιότητας, ορθής περιβαλλοντικής συνείδησης αλλά και διεθνές πιστοποιητικό για την καθαριότητα κάθε παραλίας, πιστοποιήθηκε για μία ακόμη φορά το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa στην Κω, συμπληρώνοντας 17 χρόνια συνεχούς βράβευσης. 

Η «Γαλάζια Σημαία» έρχεται να συμπληρώσει την γενική πολιτική περί αειφορίας που εφαρμόζει τα τελευταία έξι χρόνια το ξενοδοχείο, αποτέλεσμα της οποίας είναι η βράβευσή του από τους σημαντικότερους διεθνείς οργανισμούς αειφορίας, όπως το «Travelife». 

undefined

Οι δράσεις του συγκροτήματος αφορούν κυρίως σε θέματα διαχείρισης, εξυγίανσης και εκσυγχρονισμού του φυσικού, οικιστικού και κοινωνικού περιβάλλοντος. Παράλληλα με το περιβαλλοντικό της έργο, η Neptune Hotels προωθεί ποικίλες δράσεις ανθρωπιστικού χαρακτήρα, όπως π.χ. τη λειτουργία της δικής της Τράπεζας Αίματος για την υποστήριξη των εργαζομένων και των οικογενειών τους, προγράμματα κοινωνικής προσφοράς σε ευπαθείς ομάδες, κ.ο.κ. 

Σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού του Ιπποκράτη το σαγηνευτικό θέρετρο Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa είναι ένα πολυτελές συγκρότημα, χτισμένο κατά μήκος της παραλίας. Αποτελείται από 569 δωμάτια, σουίτες και διαμερίσματα με υψηλά πρότυπα αισθητικής και εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Στις εγκαταστάσεις του θα βρείτε τέσσερα εστιατόρια, οκτώ bars, τέσσερις εξωτερικές πισίνες, μία θερμαινόμενη εσωτερική και μεγάλη ποικιλία από αθλητικές δραστηριότητες.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο